18 Ocak 2017 Çarşamba

Delle, dış cephede yeni dönem başlatıyor. Ahşap dış cephe kaplamaları uygun maliyet şık görünüm.

Yalıtım ve dekorasyon artık aynı anda, tek malzeme ile

       


       Delle, cephe kaplama sektöründe yeni dönem başlatacak “Strotex” hazır boyalı dış cephe ürünleri ürünü ile yeni bir ilk’e imza attı. Küresel ısınmanın etkisiyle hayatın zorlaştığı, enerji kaynaklarını hızla tükendiği ve enerji maliyetlerinin de aynı hızla arttığı çağımızda, ısı yalıtımına verilen önem gittikçe önem kazanmıştır. 

          2008 yılından beri bu sektöre yönelik çalışmalara hız vermeden yeniliklere imza atan Delle, sektördeki açıkları ve sıkıntıları tesbit ederek bu sıkıntıları ortadan kaldıracak ürün ar-ge sine başlamış ve lüks cephe ürünlere muadil olarak geliştirdiği, tek ürün ve tek işlemle yalıtım ve dekorasyonu bir arada sunan ileri teknoloji Strotex dış cephe ürünleri ürününü piyasaya sunmuştur.

         Çok farklı ebatlarda üretilebilen, m2 sadce 2 kg yük bindiren en pratik cephe malzemesi olma özelliğini de taşıyan bu ürünler U.V dayanımlı, B1 sınıfında, lokal uygulanabilme özelliğine sahip, geniş renk ve desen çeşidi ile sınırsız kolaylıklar ve tasarım imkanları sunmaktadır.

        Strocom ürünleri yalıtım malzemesi yüksek dansite strafor yüzeyine dış hava şartlarına dayanıklı olması için yüzeyine akrilik kaplama yapılıp U.V boyalar ile boyanarak üretimi tamamlanmaktadır. 

      Ülkemizde dış cephelerde yoğun olarak kullanılan yalıtım malzemesi polistren yüzeyinin çimento veya akrilik esaslı kaplamaların kullanıldığı ve bu kaplama yönteminin zamanla çatlamalar ve kir tutma sebebiyle sorunlar oluşturduğunu, buna bağlı olarak ta söz konusu ürünlerde ülkemizin yeterli ihracat rakamlarını yakalayamadığı anlaşılmıştır.















1 yorum :