16 Temmuz 2015 Perşembe

ÜÇ BOYUTLU CEPHE TASARIMLARI YENİ TREND STREETART...

STROTEX ÜÇ BOYUTLU CEPHE TASARIMLARI
TASARIM, HAYALLERİNİ İLE SINIRLI

www.delledekor.com

Bu yazımızda yeni ürünümüz Strotex üç boyutlu kişiye özel resimli duvar panellerimizin cephelerde nasıl kullanılacağına dair ilham kaynağı olsun diye bazı tasarımlar ve resimleri paylaşacağız.. 
ister grafiti deyin ister sokak sanatı isterseniz street art. Strotex üç boyutlu tuğla duvar panellerimizi her alanda da kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kendinize özel tasarımınızı oluşturmak.  
Yapınızın kör cephesimi var ? tasarımı yapın aşağıdaki resim gibi herkesin durup inceleyeceği bir görüntü çıksın. Üstelik bu işi ressam çağırarak değil, çok uygun maliyetler ile strotex duvar kaplama panelleri ile oluşturun ve gerçek bir görüntü elde edin. 
Aşamaları sıralayacak olursak. 
1-Uygulama yapacağınız alanı belirleyin.
2-Nasıl bir tasarım yapacağınıza karar verin. isterseniz üç boyutlu derinliği olan aşağıdaki resimler gibi bir tasarımınız olsun, isterseniz anlamlı mesajlar içeren bir tasarım yapın. Dikkat edeceğiniz husus sizi ifade etmesidir. Araç satıyorsanız aşağıdaki resim gibi farklı bir tasarım oluşturabilirsiniz. restoran veya cafeniz varsa anlamlı mesajlar içeren bir tasarım yapabilirsiniz. Bu sizin hayal gücünüz ile sınırlı. Bizim üretimimizde sınır yok. Dilediğiniz ölçüde dilediğiniz her resmi yapabiliriz. 
3-Bize ölçü ve tasarımı verdikten sonra ürünleriniz maksimum 4 gün içinde elinizde olacaktır. Malzemenin montajı dış cephede normal mantolama sistemi gibi toz grubu ile yapılmaktadır. İç cephede ise silikonla kolay şekilde duvara yapıştırılır. 

Güncel yapılmış yerleri görmek için facebook sitemizden bizi takip edebilirsiniz. https://www.facebook.com/DELLEDEKORATIF 

Şimdi beraberce resimlere bir gözatıp biraz daha hayal gücümüzü genişletelim. 


Araç resmini bulunduğu duvar üç boyut gölgeleri çok güzel şekilde işlenmiş bir duvardır. 


bahçe duvarlarınıza veya belediyelerin kullanıma uygun resim


Firmanızın üretitiği veya sattığı ürünleri teşhir eden bir tasarım çalıştırması yapın ve tabelenızı bu şekilde yaptırın. farkı göreceksiniz...


Araç girmiş görüntüsünde bir üç boyutlu resim. böyle bir duvara kim bakmadan geçer ?


Cepheleriniz anlam kazansın. 


Bu arkadaş tırmanıyor. Siz yatan bir adam tasarlayın.   


bahçenizin duvarına uygulayın ve mahallece keyfini çıkarın


çocukların olmadıgı yerlerde tasarlarsanız iyi olur. 













Strotex üç boyutlu resimli duvar panelleri . Kişiye özel tasarımlar. 


Belediye ve parklar için ressama ihtiyaç duymadan yapılabilecek tasarımlar. 


Kütüphane tasarımlı cephe. Favori tasarımlarımdan..


 üç boyutun gerçek yansıması. 


üst tabelelarda kullanılabilir. 

 Dış Cephenizdeki farklı malzemeleri de kullanarak tasarım oluşturursanız çok daha farklı bir tasarım ortaya çıkacaktır. Pencerelerinizi pimaş borularınızı, kapı girişlerini değişik amaçlı tasarlayın. hayal gücünüz ne kadar kuvvetliyse o kadar gusel bir tasarım orataya çıkacaktır. 


































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder