22 Haziran 2014 Pazar

Düğün salonlarının yeni ürünü : SARAY TAVAN AVİZE GÖBEKLERİ


DÜĞÜN SALONLARI ARTIK SARAY İHTİŞAMI KAZANIYOR

Delle saray tavan ürünleri ile dekora edilmiş düğün salonu

Ramazan ayının yaklaştığı ve düğün salonlarının tadilata gireceği bu ayda düğün salonlarına özel saray tavan avize göbekleri ve duvar motifleri ile bilgi vermek istedim. Bu sayede salon sahiplerinin merak ettikleri bize sordukları herşeyi de burada cevaplamak istedim.

Delle dekor saray tavan ürünleri nedir ?


Saray tavan ürünleri PVC (sert plastik) malzemedir. Alçı veya strafor değildir. Daha rahat anlayabilmemiz için pencere pimapenleri gibi diyebiliriz. Montaja hazır halde üretilir. Yapılacak tek şey dubelleme sistemiyle ürünün montajının tamamlanmasıdır.  





Delle dekor saray tavan ürünlerinin montajı nasıl yapılır ? 

Göbek montaj yerleri

Kartonpiyer montaj uygulaması







 Saray tavan ürünlerinden göbekler kenarlarında bulunan hazır dübel yerlerinden duvara dübellenerek monte edilir. Yapıştırma işi yoktur, uygulaması temizdir. Dübellendikten sonra ürün ile beraber gelen dübel gizleme aparatları ile vidalar gizlenir. Kartonpiyerler ise üzerindeki motifler hareketli olduğundan motif yerinden oynatılıp ürün duvara (çivi, vida kullanılarak) monte edilir.  Montaj işlemi bitince motif eski yerine getirilip uygulama gizlenir.

Ürünlerimiz sadece tavan için midir ?

Saray tavan ürünlerinden göbekler aslen avize göbeği olarak üretildiği halde duvar dekorasyonunda da kullanılabilir. İlk başta verilen resimde görüldüğü gibi gelin ve damadın mekan arkasına dekor olarak kullanılmıştır. Avize göbeği için bırakılmış olan boş yer ise gül veya farklı materyaller ile gizlenir. Özellikle duvar motiflerimiz ve duvar çıtalarımızda hayal gücü kullanılarak aşağıda görüldüğü gibi çok farklı desen ve motifler çıkarmak mümkündür. 















Delle dekor saray tavan ürünlerini istediğimiz ölçülerde sipariş vermemiz mümkünmüdür ?

Saray tavan ürünleri ithal olduğundan standart ölçülerde gelmektedir. Özel ölçü siparişi alınmamaktadır. Saray tavan ürünlerimizin  60x60, 70x70, 80x80, 100x100, 130x130, 140x140, 120x160, 140x200, 150x210 ölçüleri arasındadır. Ürünlerimizden çıtaları motifleri ve duvar süslerini kullanarak farklı tasarımlar oluşturulabilir ve daha geniş alanlar için tasarımlar oluşturulabilirsiniz.

Delle dekor saray tavan ürünlerinde uygulama ekibiniz var mıdır ? 
Müşterilerimizin talebi doğrultusunda uygulama konusunda ekibimiz hizmet vermektedir.

Ürünlerinizin ortalama fiyatları ne aralıktadır. ? 
Saray tavan göbeklerinden 120x160 cm lik bir göbek kullandığımızı ve 13 cm lik kartonpiyer kullandığımızı varsayarak montajı ile beraber yaklaşık olarak  750 tl ye çıkacaktır. Firmamız Düğün salonlarına özel toplu alımlarda özel indirim uygulamaktadır. Saray tavan fiyatları mekana kattığı zenginliğin yanında maliyet olarak gözükmemektedir.

Sizde çok düşük maliyetler ile ve hızlı, temiz uygulama avantajları ile mekanlarınızı canlandırmak istiyorsanız arayın ekibimiz gelsin beraberce tasarlayalım...

Aşağıda Delle dekor saray tavan ürünleri ile dekore edilmiş düğün salonlarından bazı örnekler verilmiştir. 

















































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder